Kunstudstilling i Søften
For 3. år danner Søften kultur- og idrætscenter rammen om en af Østjyllands største kunstudstillinger. med næsten alle tænkelige former for kunst repræsenteret. Udstillingen åbner den 2. september kl. 10:00. Entre kr. 40,-. Børn under 18 år har gratis adang med voksne.

Lions

Adventure

På togt med Marilyn Anne 8. - 15. juli 2017

Skonnerten Marilyn Anne danner rammen om et sommertogt, som vil finde sted i de indre danske farvande.

Skibet anløber forskellige havnebyer, hvor de lokale Lions klubber vil stå klar med en række spændende aktiviteter og oplevelser.

Sejlerlejren henvender sig til velfungerende unge mellem 14 og 16 år, som har eventyrlyst i blodet og måske

har brug for en positiv sommeroplevelse.

Togtet indledes med en 2 dags introlejr, hvor man med teambuilding og forskellige aktiviteter vil ruste deltagerne til den kommende sejlads.

Sammen med de professionelle sømænd på Marilyn Anne samt 3 lejrledere, vil togtet byde på mange spændende oplevelser.

Deltagerne bliver stillet overfor opgaver som sejlsætning, stå til rors, madlavning, opvask, rengøring og måske at holde nattevagt.

Hvis vejret tillader det, komme man måske også til at opleve havsejlads, natsejlads, overnatning til søs og meget mere.

Deltagerne sover i hængekøjer, alle i samme ”sovesal”. Her er muligheden for privatliv meget lille –  til gengæld står man tidlig op.

Man skal ikke være bange for søsyge, er der udsigt til dårligt vejr, bliver vi i havn.

Program for sejlerlejr

Lørdag den 8. juli - introlejr på Lyngtoppen, Søndbjerg Strandvej 21, 7790 Thyholm.

Søndag den 9. juli – teambuilding på Vestjysk Friluftcenter ved Lemvig.

Mandag den 10. juli – påmønstring af Marilyn Anne i Struer.

Sejlads og besøg i anløbshavne er endnu ikke planlagt.

Lørdag den 15. juli – afmønstring af Marilyn Anne.

Krav for deltagelse i togtet

Det er en forudsætning at deltage i det obligatoriske informationsmøde forud for togtet.

Med sin underskrift at acceptere Marilyn Anne´s ordens- og sikkerhedsbestemmelser,

samt være indforstået med, at overtrædelser af disse betyder øjeblikkelig hjemsendelse

for egen regning.

Er  det noget for dig