Kunstudstilling i Søften
For 3. år danner Søften kultur- og idrætscenter rammen om en af Østjyllands største kunstudstillinger. med næsten alle tænkelige former for kunst repræsenteret. Udstillingen åbner den 2. september kl. 10:00. Entre kr. 40,-. Børn under 18 år har gratis adang med voksne.

Lions Hinnerup sender to unge fra Hinnerup på ungdomsudveksling i Ungarn og i Norge.

Mira Fausing skal af sted til Norge den 15. juli 2017 og skal først være i 'homestay' (privat indkvartering) i en uge og så til Lions Camp Explorience nord for Oslo. Lejren slutter den 5. august 2017.

Det meste af tiden på lejren er man udendørs og lejren med de mange aktiviteter vil sikket blive en stor oplevelse for de 25 lejrdeltagere.

Billede fra en tidligere lejr

Helene Eriksen skal til Ungarn den 9. juli 2017, en uge i 'homesty' og derefter på Lions Camp i Miskolc, som slutter den 28. juli 2017.

Besøg i bl.a. Budapest, Miskolc og Tokaj og mulighed for hiking, vandsport, køre go-kart og besøg på træningscenter for hjælpehunde er på programmet i denne camp.