Børn i Bolivia   Børn i Indien   Hospital i La Paz   Lions mod blindhed   Aktivitetsmidler anvendt

Hvad bruges de indsamlede midler til ?

Operation for hofteskred i Bolivia

Skolebespisning i Rumænien

Anmodning om støtte til lokal opgave eller projekt, sendes til klubbens præsident eller pr. e-mail til:

Lions Club Hinnerup:     hinnerup@lions.dk

Lions klubbers formål er at støtte humanitære, kulturelle og almen nyttige formål.

Lions Hinnerup støtter navnlig hvor andre ikke yder den nødvendig støtte til at et nyt projekt kan komme i gang eller hvor en støtteværdig opgave ikke kan få det nødvendige skub for at klare sig selv.

Lokalt er der anvendt midler til trænerkurser inden for sporten, tilskud til igangsætning af musikgrupper, oplysende film om Hinnerup-kollegiet, praktisk hjælp og ekspertise ved bygning af træningsbane på Hinneruplund og meget mere.

Hvert år udsendes unge mellem 17 og 21 år til en international ungdomslejr, hvor 30 -35 unge fra mange forskellige nationer og kulturelle baggrunde skal finde sammen. Hver især skal præsentere deres land og deres kultur, så alle får en forståelse for forskellighederne i levemåde og opfattelse.

Rundt om i verden er der brug for den støtte lions kan give. Utallige er de projekter der har igangsat og støttet mindre eller større grupper af mennesker, der ellers ikke var i stand til at blive selvhjulpne.

Lions mærkesag er kampen mod blindhed. Det sker lige fra støtte til øjenklinikker, Lions mobile øjenklinikker, levering af udstyr, A-vitamin og oplysning i Burkina Faso og til den helt store indsats gennem Campaign SightFirst I og II, som har indsamle over 300 mill US$, som er øremærket til kampen mod blindhed.

Ved de pludselig opståede katastrofer er vi også klar til hurtig støtte gennem Dansk Katastrofehjælpen eller gennem den internationale fond LCIF.