Internationalt   Ungdomsarbejde   Fonde

Lions hjælpearbejde

Lions arbejder for mellemfolkelig forståelse, bl.a. ved udsendelse af unge til ungdomslejre.

Lions indsamler materiel, der er kasseret i Danmark, men som der mange steder er stort behov for.

Lions laver aktiviteter, hvor overskuddet ubeskåret går til hjælpearbejdet.

Lions er kendt for sit engagement for afhjælpning af synshandicap og hjælp til synshandicappede.

Lions samarbejder med WHO og er medlem af FN

Lions er med i en stor verdensomspændende vaccinations-kampagne mod mæslinger.

Hensigten med sammenslutningen af Lions klubber er, at skabe og medvirke til fællesskab og forståelse for medmenneskelige behov blandt verdens folkeslag ved at tilbyde sig til engagementer i samfundet og til international forståelse.

Et vigtigt formål med Lions er at være aktivt interesseret i samfundets medborgerlige, kulturelle, sociale og moralske velfærd.

Dette resulterer i at vi i Lions Hinnerup, ud over det lokale engagement, også støtter de internationale projekter som danske lionsklubber og Lions international er gået sammen om at løse.

Lions i Danmark arbejder sammen med lions i andre lande og kan derfor bruge hver indsamlet krone til hjælpearbejde, da lions arbejder uden betaling og selv betaler evt administrationsomkostninger. Lionsmedlemmer i Hinnerup har også, gennem deres arbejde, kunnet igangsætte projekter, hvor klubben har en direkte forbindelse, der sikrer den rette anvendelse af de indsamlede midler.